keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Tunteita säästämättä...

Tässä se nyt sitten on. Minun ihka oma blogi, jonka perustamispäätös syntyi maatessani pari viikkoa sängyn pohjalla räkätaudin kourissa ja murehtien paikallaan junnaavia töitä, pään pursutessa (liman lisäksi) ideoita tulevaa kesää varten.

Tuotannossa itselläni on tällä hetkellä Helsinki-päivä 12.6. joka tulee kattamaan taas noin 100 erilaista tapahtumaa ympäri Helsinkiä. On siinä ruletissa pyörittämistä! Päivät tapahtumatuotannon parissa eivät oikeastaan koskaan ole ns. normipäiviä, vaan niissä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Ajattelin, että ehkä niistä irtoaa myös kiinnostavaa luettavaa. Lisäksi pyrin tietyin väliajoin myös bloggaamaan ihan käytännön vinkkejä ja muuta kantapään kautta opittua hyödylliseksi koettua matksua, joka kannattaa ottaa huomioon jos on itse järjestämässä tapahtumaa. Vapaa-ajalla hippastelen aika paljon keikoilla ja muissa kulttuuririennoissa, joita kutsun kaikki lukijat myöskin seuraaman blogini kautta!

Eli tunteita säästämättä ja laadusta tinkimättä: tervetuloa Susan tapahtumablogiin!Kuva viime kesän Helsinki-päivästä kun kaikki jo rullaa omalla painollaan. Sitä odotellessa.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti