perjantai 10. kesäkuuta 2011

Eräänä päivänä puistossa

Eräänä kuumana perjantai-iltapäivänä töihinsä hukkunut tuottaja päättää lähteä ottamaan aikalisän ja virkistäytyä kävelyllä  Espan puistossa. (tarinan kuvat: Eki)
Puistossa hän joutuu jos jonkinlaisiin seikkailuihin.

Ensin hän näkee hipin tanssimassa kristallipallon kanssa.....sitten hän törmää elävään patsaaseen...
...ja sitten hän vastaakin taas kerran pirisevään puhelimeen.Puhelun jälkeen tuottajan matka jatkuu..mutta mikäs ihmeen hiippari toi on..??IIK! Mitä se nyt meinaa..?No tietty mitata mun ahterin leveyden!! (en halunnut tietää mittoja)Huhhuh! Tuon koettelemuksen jälkeen tarvii vähän hengähtää. Mutta mitäs mitäs..??! Tässähän ei menekkään autotie niinkuin yleensä, vaan koko tie on peittynyt nurmikon alle. Ja autokin on nurmen peitossa..?No mutta tähän on ainakin hyvä levähtää hetkeksi pohtimaan mistä on kyse.Ja kyseessähän on taiteilija Kaisa Salmen teos Piknik-Utopia -teos, osa Helsinki.viikkoa. Pieni ja vilkkaasti liikennöity kadunpätkä Espan kupeessa on suljettu 19.6. asti liikenteeltä ja nurmialue tulee piknik-käyttöön. Piknik-huopia ja muita tykötarpeita saa myös paikan päältä, kunhan teos avataan virallisesti Helsinki-päivänä.  


Tuottaja itse oli oikein vaikuttunut ja suosittelee teosta muillekkin.

P.S. Loppujen lopuksi tuottaja pääsi turvallisesti takaisin toimistolle, eikä meinaa poistua sieltä vähään aikaan mihinkään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti