keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Makeat avajaiset

Eileinen päivä oli kakkujen ja herkkujen täyttämä. Aamu alkoi vadelmakakulla, jonka työkaveri oli leiponut pitkältä sairauslomalta paluun kunniaksi. Kakku-teema jatkuikin sitten koko päivän. Mums!

Iltapäivällä olin Hauskoissa Pidoissa. Kaupungintalon Virka Galleriassa oli Nuorten Työpajojen näyttelyn avajaiset, tosi makeat sellaiset.
Näyttelyssä oli Kaupungin nuorten työpajojen (Mediakylpylä, Metallica-paja, Sininen Verstas, Woodoo-Werstas) taidonnäytteitä puutöistä pukuihin ja tarjolla olevat herkutkin nuorten itsensä leipomia. Kaikki ei tosin olleet syötäviä..


Aika herkullinen tuoli

Itsekin olen vanha Sinisen Verstaan kasvatti. Teatteriryhmä Comico Piccolossa tuli tutustuttua varsinkin nukketeatterin saloihin...ja sieltä on peräisin myös surkuhupaiset jongleerausyritykseni (kts. Monta palloa ilmassa).
Näitten kemujen jälkeen olikin sitten hyvä vyöryä takaisin toimistolle ja ottaa vielä santsilautasellinen aamuisen kakun jämiä. Ja sitten maha pullottaen työn touhuun.

P.S. Sinisen Verstaan  kakkupiknikki Helsinki-päivänä Koffin puistossa!

P.S 2 Jos ihmettelette mihin hävisi osa kuvista edellisessä postauksessa, niin sanottakoon vaan, että jotain peruuttamatonta tapahtui ja vahingossa poistin ne ikiajoiksi. Tätä tämä blogialoittelijan elämä on... Ei kommentteja:

Lähetä kommentti