perjantai 26. elokuuta 2011

Vuoden tärkein tapahtuma

Ne teistä, jotka ovat jo odotelleet postausta Taiteiden yöstä tai Helsingin Juhlaviikoista, jäävät ainakin toistaiseksi nuolemaan näppejään. Mulla on nyt toisenlaiset, ja koko vuoden tärkeimmät bileet mielessä.

Minun ihana tyttäreni juhlii viikonloppuna 4-vuotissynttäreitään ja luvassa on isot puutarhajuhlat. Eikä muuten syletä yhtään, että jää kaikki muu hulabalointi väliin. Tänään illalla upotan sormet jauhoihin ja taustamusiikista vastaa vatkain, vispilät ja muut keittiötarvikkeet. Ja parhaimmat ja koskettavimmat elämykset saan kun nään tytön kasvot ja vietän päivän rakkaiden kanssa.


Aurinkoista ja tapahtumarikasta viikonloppua lukijoille!In other words: This time  I´m not going to write about a number of events which are going on in Helsinki at the moment, like the Night of the Arts, or Helsinki Festival. I have more important plans for my weekend, and that is my dear daughter´s 4th birthday. We are having a big party in our garden. So my weekend´s backround music is going to be a sound of a whipper and the most mind blowing experience is to see a smile on her face. Love it!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti