keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Aika käy, kello kuluu

En ole tänne vähään aikaan höpötellyt tuottajaelämän kuulumisia, ja siihen on myös syy. Meillä on tehty erinäisiä tuotantojen uudelleenorganisointeja, ja minusta tuli vastaava tuottaja Senaatintorin Uuden vuoden pippaloille, jotka televisioidaan suorana TV 1:lle. Vielä ei puntit tutise, olen innoissani uudesta haasteesta! Nyt on vaan ollut kovin kovin kiire ohjelman rakentamisen kanssa, ja siitä en tietty vielä paljon voi puhua kun kaikki on tässä vaiheessa TOP secret. Mutta varmasti tulette aiheesta kuulemaan yhtä ja toista koko loppuvuoden.

Ja palautetta kuulen sitten mieluusti kun kaikki on ohi! Nyt ainakin on teillä kaikilla mahdollisuus päästä seuraaman mun tuottamaa projektia ihan kotisohvilta :)


In other words: I´ve been extremely busy with my work, because I´m producing our New Year´s Eve- spectacle on Senate square, which will also be presented live at TV. Hopefully it´s going to be a good show with great music and artists. Also you all international reades can watch it from the internet, and I´ll be more that happy to receive feedback when the show is over. Wish me luck! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti