maanantai 3. lokakuuta 2011

Kulisseissa: Silakkamarkkinat

Viikonlopusta on taas selvitty ja silakkaliemissä on uitu kyynärpäitä myöten. Tässä muutamia näpäyksiä, jotka ehdin päivän kiireessä ottaa.

Ja hei UUTTA UUTTA: Asensin tekstien loppuun tollaisen sydänpainikkeen, jota voitte (ihan anonyymisti) klikata jos tykkäätte kirjoituksista. Ja myös kommentoinnin pitäisi onnistua nyt kaikille kun mulla oli jotkut ihme asetukset päällä. Eli tutut ja tuntemattomat: feel free to comment!

Mutta nyt asiaan: Harvoin tulee liikuttua sunnuntaisin kaupungilla aamuvarhaisella. Ihana rauha, hiljaisuus ja tyhjät kadut!Sitten Kaupungintalolle, jossa viritellään laitteet valmiiksi ja katetaan pöydät kuntoon. (Okei, pöydänkattamiskuva on lavastettu, en TOD osaa taitella mitään servettejä.)


Sitten torille tekemään viime hetken hankintoja ja haistelemaan meren -- ja silakoiden tuoksua.


Kiiruhtaen takaisin Kaupungintalolle, jossa arvoisa Silakkaraati aloitti yhteensä neljänkymmenen eri silakkatuotteen maistelun. Vain yhdellä raatilaisella tuli raja vastaan kesken maistelun! Meillä oli huippuhieno raati tänä vuonna. Kuvaassa etualalla Tuomas Vimma, Pipsa Hurmerinta ja Jyrki Sukula.

Päheät pystit odottavat voittajia. Mutta miksi joku japanilainen turisti videoi koko Silakkaraadin?? Aika mielenkiintoinen aihevalinta kotivideolle..
Sitten tulikin kiire pisteiden laskussa, mediatiedotteissa ja tulosten julkistamisessa. Aina riittää toki aikaa yhdelle taidekuvalle: tuottajakaksikko ja Kaupungintalon aula heijastuu eri hienosti lämpökuvun pinnasta!
In other words: Some behind-the-scenes snapshots from Sunday and Herring market.

And also NEW NEW: I installed a small heart button, which appears after all my posts. You can click it, if you like my posts. And also you are all very welcome to comment!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti