keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Tämä päivä kuvina (I wish!)

Tänään ronttasin kameraa uskollisesti mukananani. Ajatuksena tehdä bloggaus tästä päivästä ja sen kulusta. Tässä kun on tänään ollut erinäisiä tapaamisia ja visiittejä paikassa jos toisessakin... ja lisää tulossa. No mutta ensin unohdin ottaa kuvia ja sitten huomasin olevanikin niin kiiressä, että millekkään kuvien räpsimiselle ei enää jäänyt aikaa.

Nyt istun töissä mutta täällä ei oo mitään kivaa kuvattavaa ja motivaatiokin on nollissa. Teevedet  joutuu hakemaan vessasta kun keittiö on rempassa, kokoajan on kylmä ja muutenkin nuiva olo. Valivali. Nyt kaipaisin jotain tällästä: (kuvat Sofia Coppolan loistavasta leffasta Marie Antoinette <3 )
Huomenna on varmasti parempi.

In other words: Today, I planned to take a whole lot of picutres about my day, and things I have been doing, cause I have been running around the city the whole day. (I wish those pictures above would be from my day). But first I forgot to film anything, and then I was too busy to do it. At the moment, I don´t feel like it: it´s cold and my office is boring. So I run away to my dream land..Ahh, I love the pictures from Sofia Coppola´s film Marie Antoinette.
 Maybe tomorrow my day will be like that..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti